Amerikanske pandekager, brunch pandekager, små pandekager, de har mange navne. Her hjemme er det lidt forskelligt, hvad vi kalder dem, for det kommer an på hvornår vi spiser dem. Men de er altid et hit, for pandekage smager bare rigtig godt. Disse amerikanske pandekager er en dejlig start ved morgenbordet i weekenden, når der er lidt mere tid. Men jeg ved også, at hvis der er nogle tilbage, så er de også et hit i madpakkerne. Det sker dog ikke så tit, at der er nogle tilbage, for resterne bliver tit lige hyggespist.

Brunch pandekager

Amerikanske pandekager, brunch pandekager, små pandekager, de har mange navne. Her hjemme er det lidt forskelligt, hvad vi kalder dem, for det kommer an på hvornår vi spiser dem. Men de er altid et hit, for pandekage smager bare rigtig godt. Disse amerikanske pandekager er en dejlig start ved morgenbordet i weekenden, når der er lidt mere tid. Men jeg ved også, at hvis der er nogle tilbage, så er de også et hit i madpakkerne. Det sker dog ikke så tit, at der er nogle tilbage, for resterne bliver tit lige hyggespist.

De amerikanske pandekager, kan laves dagen før de skal bruges, og så lige lunes i ovnen, inden de skal bruges.

Ingredienser:

 

200 g. Hvedemel

2 tsk. Bagepulver

2 tsk. Sukker

1 knivspids salt

2 Æg

50 g. Smør

2½ dl. Mælk

Evt. lidt smør til panden.

Fremgangsmåde:

24 stk. små amerikanske pandekager

 

Bland hvedemel, bagepulver, sukker og salt sammen.

Pisk de 2 æg i melblandingen, med en elpisker, det kommer til at ligne krummer.

Smelt smørret, og pisk det i pandekagedejen. Det vil stadig ligne våde brødkrummer.

Tilsæt mælken og pisk det godt sammen. Når det er pisket godt sammen, kan der evt. stadig være nogle små klumper tilbage. Hvis de ikke kan piskes ud, så giv dejen en tur med en stavblender.

Bag pandekagerne på en blinispande hvis du har det. Hvis du ikke har en blinispande, så kan de laves på en normal stegepande, husk at de flyder ud, så ikke for meget dej på af gangen.

Jeg ligger pandekagerne på en bagerist, til alle er bagt.

Spis pandekagerne med, friskfrugt, sirup, Nutella, sukker, syltetøj eller bare som de er. Pandekagen er ikke sød i sig selv.

De amerikanske pandekager, kan laves dagen før de skal bruges, og så lige lunes i ovnen, inden de skal bruges.

Amerikanske pandekager, brunch pandekager, små pandekager, de har mange navne. Her hjemme er det lidt forskelligt, hvad vi kalder dem, for det kommer an på hvornår vi spiser dem. Men de er altid et hit, for pandekage smager bare rigtig godt. Disse amerikanske pandekager er en dejlig start ved morgenbordet i weekenden, når der er lidt mere tid. Men jeg ved også, at hvis der er nogle tilbage, så er de også et hit i madpakkerne. Det sker dog ikke så tit, at der er nogle tilbage, for resterne bliver tit lige hyggespist.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->