Chokolademuffins med hvid chokolade

Super dejlige chokolade muffins med hvid chokolade. De passer perfekt til en gråvejrsdag, sammen med en kop varm te eller kaffe. Men de er nu altid rigtig gode, også når solen skinner, og haven bliver nydt.  De er hurtige at lave. Så melder lækkersulten sig, eller gæster melder deres ankomst i sidste øjeblik, så er disse kagerne der skal laves. Fra start til de står færdigbagt, går der ca. 35 min.

Ingredienser:

 

100 g. Smør

2 dl. Yoghurt neutral

2 Æg

40 g. Kakao

200 g. Sukker

250 g. Mel

1 tsk. Vaniljesukker

2 tsk. Bagepulver

100 g. Hvid chokolade

Fremgangsmåde:

 

12 stk.

Tænd ovnen på 200 grader.

Hak den hvide chokolade groft.

Smelt smørret.

Bland yoghurt og æg sammen.

Tilsæt, kakao, sukker, mel, vaniljesukker, bagepulver og den smeltet smør, rør det sammen til det er ensartet.

Tilsæt den groft hakket hvide chokolade til muffin dejen, gem lidt til toppen af kagerne. Rør dejen sammen så chokoladen er fordelt jævnet i dejen.

Fordel dejen i 12 muffins forme, og drys den gemte chokolade oven på.

Bag chokolade muffins i 20-25 min. De skal være gennem bagt men kun lige.

Lad dem køle lidt af på en rist, og spis dem lune, eller helt kolde.

 

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->