Cookies med peanuts og hvid chokolade

Ingredienser:

150 g. Smør

100 g. Sukker

150 g. Brun farin

1 Æg

300 g. Mel

1 tsk. Natron

½ tsk. Bagepulver

1 tsk. Groft salt

100 g. Peanuts, saltet

130 g. Hvid chokolade, groft hakket

Fremgangsmåde:

25 stk.

Tænd ovnen på175 grader.

Pisk smør, sukker og brun farin til det er lyst og luftig. Tilsæt ægget og pisk det til det er godt blandet.

Bland Mel, salt, natron og bagepulver sammen og, rør det i smørblandingen. Rør det sammen, til dejen lige begynder at, hænge sammen.

Tilsæt peanuts og den groft hakket hvide chokolade. Det skal kun lige røres sammen, der skal ikke røres for længe i dejen.

Form dejen til 25 kugler, på størrelse med en bordtennisbold. Fordel dem på bageplader med bagepapir. Læg dem ikke for tæt da de flyder ud.

Bag dem i midten af ovnen i 18-20 min.

Lad den køle af på bagepladen i ca. 10 min, inden de lægges på en rist, hvor de køles helt af.

Opbevares i en kagedåse eller en plast boks.

Info.

Find andre opskrifter på cookies her.

Ingefær cookies

Chokolade cookies

Triple chocolate cookies

Jule cookies

Brownie cookies med salt mandler