Disse cornflakestoppe er en snack, som er hurtig at lave. Jeg har fået min datter og hendes veninde på 10 år, til at lave dem. De syntes det var dejlig nemt, at lave dem. De skulle lige øve et par gange med, at lave cornflakestoppene. De syntes det var lækkert, at de var så hurtige færdige, og klar til at spise. Jeg husker som barn selv, at have lavet cornflakestoppe, men det var noget med palmin og kakao. Jeg syntes disse er noget mere lækker. En rigtig hyggelig weekend snack.

Cornflakestoppe

Disse cornflakestoppe er en snack, som er hurtig at lave. Jeg har fået min datter og hendes veninde på 10 år, til at lave dem. De syntes det var dejlig nemt, at lave dem. De skulle lige øve et par gange med, at lave cornflakestoppene. De syntes det var lækkert, at de var så hurtige færdige, og klar til at spise.

Jeg husker som barn selv, at have lavet cornflakestoppe, men det var noget med palmin og kakao. Jeg syntes disse er noget mere lækker. En rigtig hyggelig weekend snack.

Ingredienser:

 

100 g. Chokolade 55%

40 g. Små skumfiduser, eller store klippet i små stykker

2 spsk. Peanutsbutter

70 g. Cornflakes

Fremgangsmåde:

24 stk.

 

Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad.

Bland peanutsbutter i den smeltet chokolade. Når det er blandet godt sammen, tilsættes skumfiduser og cornflakes. Vend det rundt, så der kommer chokolade på det hele.

Læg bagepapir på et spækbræt. Med 2 spiseskeer laves cornflakestoppene.

Stil cornflakestoppene i køleskabet, til de er størknet.

Hvis de ikke skal spises med det samme, så skal de opbevares i en kagedåse/bøtte i køleskabet.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->