Disse dadelbar er en rigtig god eftermiddags snack. De smager dejligt, næsten som karamel. Jeg bruger dem i madpakker, en hurtig snack eller efter sport. Selv om man ikke er til dadler, så skal man ikke være bange for disse. Min mand kan slet ikke lide dadler, men smagte modvilligt på disse dadlebarre, og han er vild med dem, han spiser dem helt frivilligt nu. Min datters veninde. Som ikke kan lide chokolade, er også vild med dem. Så de kan noget. Jeg håber i også vil blive glade for dem.

Daddelbar

Disse daddelbarre er rigtig gode som eftermiddags snack. De smager dejligt, næsten som karamel. Jeg bruger dem i madpakker, en hurtig snack eller efter sport. Selv om man ikke er til dadler, så skal man ikke være bange for disse. Min mand kan slet ikke lide dadler, men smagte modvilligt på disse dadlebarre, og han er vild med dem, han spiser dem helt frivilligt nu. Min datters veninde. Som ikke kan lide chokolade, er også vild med dem. Så de kan noget. Jeg håber i også vil blive glade for dem.

Ingredienser:

 

250 g. Dadler uden sten

2 spsk. Akacie honning

2 tsk. Kakao

½ dl. Havregryn

50 g. Ristet hakket hasselnødder       

40 g. Mørk chokolade

Fremgangsmåde:

12 stk.

Hak dadlerne fint evt. i en mini hakker.

Put de fint hakket dadler og akacie honning i en gryde, varm det op ved middel varme.

Når dadlerne er lidt mere end håndvarme, blandes kakaoen i.

Til sidst tilsætter havregryn og de hakket hasselnødder.

Rul daddelmassen ud mellem 2 stk. bagepapir, til en firkant på 12×16 cm. Læg daddelfirkanten i køleskabet, mens du smelter chokoladen.

Smelt chokoladen over vandbad, eller i en mikroovn. Fordel den smeltet chokolade, på toppen af dadlerne. Hvis du har flere hakket hasselnødder, kan du drysse lidt på nu, inden chokoladen størkner.  

Stil den store daddelbar i køleskabet til chokoladen er størknet.

Skær den store daddelbar ud til 12 lige store dadelbarre.

Opbevares i en bøtte i køleskabet.

Find flere ideer til snack og barre her: https://bagehuset.dk/opskrifter/snack/

Du også kan følge bagehuset.dk på facebook.com/bagehuset/
og på instagram.com/bagehuset/

Link til anden sund snack:

Figenkugler

Disse dadelbar er en rigtig god eftermiddags snack. De smager dejligt, næsten som karamel. Jeg bruger dem i madpakker, en hurtig snack eller efter sport. Selv om man ikke er til dadler, så skal man ikke være bange for disse. Min mand kan slet ikke lide dadler, men smagte modvilligt på disse dadlebarre, og han er vild med dem, han spiser dem helt frivilligt nu. Min datters veninde. Som ikke kan lide chokolade, er også vild med dem. Så de kan noget. Jeg håber i også vil blive glade for dem.
Daddelbar med havergryn og hasselnødder

7 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »