Honeycomb. Honeycomb kaldes også Hokey pokey, det er en sjov karamel, som er let, luftig og sprød. Jeg har set det i engelske og australske bage programmer, hvor de bruger det rigtig meget, og så ser det rigtig sjovt ud at lave. Den måde det bobler op når man kommer natron i, syntes jeg er rigtig sjovt. Så jeg syntes det er vær at prøve at lave, og så smager det bare rigtig godt.

Honeycomb

Honeycomb kaldes også Hokey pokey, det er en sjov karamel, som er let, luftig og sprød. Jeg har set det i engelske og australske bage programmer, hvor de bruger det rigtig meget, og så ser det rigtig sjovt ud at lave. Den måde det bobler op når man kommer natron i, syntes jeg er rigtig sjovt. Så jeg syntes det er vær at prøve at lave, og så smager det bare rigtig godt.

Ingredienser:

 

200 g. Sukker

100 g. Lys sirup

½ dl. Vand

2 tsk. Natron

Fremgangsmåde:

 

Læg et stykke bagepapir på en bageplade og smør det med lidt smagsneutral olie, jeg bruger selv en bagespray.  

Mål natron af så den er klar når du skal bruge det.

Sukker, vand og sirup kommes i en stor gryde.

Kog det op ved middelvarme uden at røre i det. Det skal koge til det er gylden, det må ikke blive mørkt.

Når karamellen er blevet gylden, tages gryden af varmen og natron røres i, det skummer meget op derfor er det vigtig med en stor/høj gryde.

Hæld den varme honeycomb hen på bagepapiret så er gjort klar.

Lad det står i ca 1 time og køle af og blive kold.

Slå den kolde honeycomb i mindre stykker.

Opbevar dem i et tæt sluttet dåse eller bøtte.

En kommentar

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »