Makroner smager godt for sig selv, og kan spises som en sprød lækker småkage. Men de er også rigtig gode i forskellige desserter og Sarah Bernhardt kager. Disse sprøde makroner er hurtige og nemme at lave, og de kan holde sig længe, hvis man kan holde sig fra dem.

Makroner

Makroner smager godt for sig selv, og kan spises som en sprød lækker småkage. Men de er også rigtig gode i forskellige desserter og Sarah Bernhardt kager. Disse sprøde makroner er hurtige og nemme at lave, og de kan holde sig længe, hvis man kan holde sig fra dem.

Ingredienser:

 

50 g. Mandler med hinde

150 g. Sukker

30-35 g.  Æggehvide, det er fra 1 æg.

Fremgangsmåde:

25 stk.

 

Tænd ovnen på 135 grader varmluft.

Hak mandlerne fint i en mini hakker, det skal være som mandelmel.

Kom sukker, æggehvider og de finthakket mandler i en skål, og rør det sammen til det er ensartet.

Kom makronmassen i en sprøjtepose, og sæt små makron klatter på en bageplade med bagepapir, du kan også bruge 2 teskeer til, at sætte makronerne på bagepladen. Der skal være god plads mellem makronerne, da de flyder meget ud, jeg bruger selv 2 plader.

Bag makronerne i 20-25 min i den forvarmet ovn.

Når makronerne er bagt trækkes bagepapiret hen på en bagerist, hvor de køler af på bagepapiret. Når de er kolde tages de sprøde makroner forsigtigt af bagepapiret.

De opbevares i en tætsluttende kagedåse.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »