Hjemmelavet myslibar

Myslibar

Ingredienser:

1 dåse sødet kondenseret mælk

75 g. Kokosflager eller kokosmel

50 g Rice krispies

125 g. Mandler, groft hakket

25 g. Chiafrø

50 g. Græskarkerner

50 g. Solsikkekerner

25 g. sesamfrø

200 g. Havregryn

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 130 grader.

Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål. Når det er blandet godt, fordeles det i en bageform str. 37×29 cm, som er foret med bagepapir. Tryk det let sammen, så det holder formen, til når det skal skæres ud til små myslibar.

Bages midt i ovnen i 1 time.

Lad det køle af på en bagerist. Når den er næsten helt kold, skæres den ud i den ønskede størrelse myslibar. Jeg får 44 stk. ud af denne portion.

 

Info:

Man kan bruge de kerner og frø man bedst lide, det skal bare passe med 200 g.

 

Du kan få besked, når der kommer nyt på bagehuset.dk ved at indtaste din mailadresse nederst på siden. Og du kan også følge bagehuset.dk på https://www.facebook.com/bagehuset/ og https://www.instagram.com/bagehuset

En kommentar

  • Susanne Meltesen

    Jeg laver tit noget lignende – og jeg plejer lige at riste det hele på en pande (ikke den kondenserede mælk) Det giver en fantastisk god smag.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->