Rocky Road christmas bites. Rocky Road smager fantastisk og er rigtig hurtig at lave. Disse Rocky Road christmas bites smager af julekonfekt da der er marcipan og nougat i den, det er noget jeg forbinder med jul. Jeg ville ønske at vi altid havde masser af tid i december til, at side og hygge med, at lave forskelligt konfekt, men nogen gange er tiden der bare ikke til det. Så er det dejligt at kunne lave en hurtig løsning som disse. Min mand siger de smager af mere, når han spiser dem.

Rocky Road christmas bites

Rocky Road smager fantastisk og er rigtig hurtig at lave. Disse Rocky Road christmas bites smager af julekonfekt da der er marcipan og nougat i den, det er noget jeg forbinder med jul.

Jeg ville ønske at vi altid havde masser af tid i december til, at side og hygge med, at lave forskelligt konfekt, men nogen gange er tiden der bare ikke til det. Så er det dejligt at kunne lave en hurtig løsning som disse. Min mand siger de smager af mere, når han spiser dem.

Ingredienser:

 

50 g, skumfiduser små, eller store klippet i stykker.

125 g. Marcipan

75 g. Hasselnødder ristet

300 g. Chokolade. Jeg bruger en på 54%

110 g. Nougat

Evt. frysetørret hindbær

Fremgangsmåde:

32 stk.

 

Beklæd en form med bagepapir. Formen skal være 27×8 cm. Jeg bruger en rugbrødsform.

Rist hasselnødderne i en forvarmet ovn ved 200 grader i 12 min. Gnid de lune hasselnødder i et viskestykke så hinden falder af.

Skær marcipanen i firkanter på ca. 1×1 cm.

Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad eller i mikroovn.

Når chokoladen er smeltet blandes marcipan, skumfiduser og hasselnødder i. Når det er blandet godt sammen, fordeles det i formen.

Stil Rocky Road massen i køleskabet i ½ time.

Efter den ½ time smeltes nougaten over vandbad eller i mikroovn.

Fordel den smeltet nougat på din Rocky Road. Drys evt. med frysetørret hindbær. Stil den tilbage i køleskabet i 3 timer, eller til næste dag.

Tag den store Rocky Road ud af køleskabet, skør den i 32 stykker.

Hvis de ikke skal spises med det samme, så opbevar dem i en kagedåse, i køleskabet.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->