fyld til chokolade. Denne Ruby chokoladetrøffel med hindbær smager dejlig frisk. Den kan bruges i fyldte chokolader og i kager.

Ruby chokoladetrøffel med hindbær

Denne Ruby chokoladetrøffel med hindbær smager dejlig frisk. Den kan bruges i fyldte chokolader og i kager.

Ingredienser:

 

75 g Ruby chokolade

½ dl. Piskefløde

1½ spsk. Frysetørret hindbærpulver

Fremgangsmåde:

 

Kom Ruby chokoladen i en skål.

Kom piskefløden i en gryde og kog det op, når det koger hældes det over Ruby chokoladen. Lad det stå i et par minutter.

Efter et par minutter røres Ruby chokoladen og fløden sammen, til det er ensartet, Brug en dejskraber til det.

Til sidst tilsættes det frysetørret hindbærpulver, og det blandes sammen.

Lad Ruby trøflen køle ned til stuetemperatur, inde det kommes i fyldt chokolade eller i en macarons.

Ruby trøflen kan godt laves dagen før og så gemmes i køleskabet, men så skal den tages ud inden brug, så den bliver til at arbejde med.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->