Ingredienser: 150 g. Smør 150 g. Sukker 100 g. Brunfarin 1 Æg 250 g. Mel 1 tsk. Natron ½ stk. Bagepulver 1 tsk. Groft salt 100 g. Mørk chokolade 75 g. hvid chokolade, grofthakket 75 g. Mælke chokolade, grofthakket Fremgangsmåde: 25 stk. Tænd ovnen på 175 grader Pisk smør, sukker og brunfarin til det er lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk det god sammen. Bland mel, natron, bagepulver og groft salt sammen i en skål. Rør det i dejen til det er godt blandet sammen. Smelt de 100 g. mørk chokolade over et vandbad. Når det er smeltet, blandes det i dejen. Bland det samme, så cookie dejen er helt ensartet. Tilsæt de 2 slags grofthakket chokolade, bland det hurtig sammen. Tril cookie dejen til 25 lige store kugler, ca. på størrelse med en bordtennisbold. Fordel kuglerne på bageplader med bagepapir. Der skal være god afstand mellem dem, da de flyder ud. Jeg kan have 9 stk. triple chocolate cookies på mine bageplader, uden de flyder sammen. Bag dem midt i ovnen i 12-15 min. Lad dem køle af i ca. 5 minutter på bagepladen, inden de ligges på en rist, for at køle helt af. Opbevar dine triple chocolate cookies I en kagedåse, hvis de ikke bliver spist med det samme. . Info. Se andre opskrifter på cookies her. Ingefær cookies Chokolade cookies Cookies med peanuts og hvid chokolade Jule cookies Brownie cookies med salt mandler
Kopier og indsæt denne URL på dit websted for at indlejre
Kopier og indsæt denne kode på dit websted for at indlejre