• kanelsnegle. Jeg syntes kanelsnegle smager sindssyg godt. Når de er lune og bløde, en er bare aldrig helt nok. Tit syntes jeg kanelsnegle kan virke tørre, dagen efter de er lavet. Men det undgår man ved at bage dem i en form, så de vokser sammen. Jeg har kommet marcipan i min remonce, for de det bare lige bliver lidt mere lækkert, men man kan sagtes undlade marcipanen, og stadig få en super dejlig kanelsnegl.
    Bagværk,  Kager

    Kanelsnegle

      Jeg syntes kanelsnegle smager sindssyg godt. Når de er lune og bløde, en er bare aldrig helt nok. Tit syntes jeg kanelsnegle kan virke tørre, dagen efter de er lavet. Men det…

  • fødselsdags boller. Disse boller er lyse, bløde og smager bare vildt godt. Det er en rigtig fødselsdags bolle, der er nok ikke meget sundt at sige om dem, men hold nu op de er gode. På en regnvejrsdag med en kop varm te, er de indbegrebet af hygge for mig.
    Bagværk

    Fødselsdags boller

    Disse boller er lyse, bløde og smager bare vildt godt. Det er en rigtig fødselsdags bolle, der er nok ikke meget sundt at sige om dem, men hold nu op de er gode.

  • chokoladeboller. Nogen gange så har man bare lyst til en chokoladebolle, sådan en der ikke er noget sundt ved. Det skal der også være plads til. Disse boller passer bare rigtig godt til en søndag eftermiddag, med en kop varm te eller kaffe. De vil selvfølgelig også være gode på alle andre af ugens dage, men med arbejde og børn, så får jeg desværre ikke tid til at bage dem i hverdagen. Jeg bruger selv mørk chokolade til bollerne, men hvis man er mere til lys chokolade, så skal man bare bruge det. Rigtig god fornøjelse med chokoladebollerne.
    Bagværk

    Chokoladeboller

    Nogen gange så har man bare lyst til en chokoladebolle, sådan en der ikke er noget sundt ved. Det skal der også være plads til. Disse boller passer bare rigtig godt til en…

  • flute med Manitobamel. Disse flute med Manitobamel er rigtig hurtige og nemme at lave. De har en sprød skorpe og blød krumme, også når de har været frosset ned. Jeg laver dem ofte når vi skal have varm suppe om vinteren, men de er lige så gode om sommeren, når vi griller og har brug for et lækkert stykke flute til.
    Bagværk

    Flute med Manitobamel

    Disse flute med Manitobamel er rigtig hurtige og nemme at lave. De har en sprød skorpe og blød krumme, også når de har været frosset ned. Jeg laver dem ofte når vi skal…

Translate »