Fremgangsmåde:
20 stk.
Lun mælken op til den er lillefinger varm. Smuler gæren i en skål, og hæld den lune mælk over, og opløs gæren.
Når gæren er opløst røres æggene ud i mælken.
Tilsæt mel, salt og sukker og rør det godt sammen med mælken. Ælt dejen i godt 5 min på maskine, ved middel hastighed.
Når dejen har æltet i de 5 min skæres smørret i tern, og tilsættes dejen. Lad det ælte i gen til smørret er optaget, og dejen begynder at slippe skålens sider. Dejen skal være lidt blød og klisteret.
Hvis du ælter i hånden, så skal smørret i efter æggene og før melet.
Stil dejen til hævning i skålen med et klæde over i 30 min.
Når dejen har hævet hældes dejen ud på et let meldrysset bord. Slå dejen ned, og del dejen i 20 lige store stykker. Tril hver stykke dej til boller. Læg bollerne på bageplader med bagepapir, og læg igen et klæde over, og lad dem hæve til dobbelt størrelse, det tager 1-2 timer.
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Pensel alle bollerne med lidt mælk.
Bag bollerne i 15 min til de er gyldne.
Lad bollerne køle af på en bagerist. Nyd bollerne lune eller helt afkølet.