Fremgangsmåde:
1 stort brød
Dag 1:
Opløs gær i det kolde vand.
Når gæren er opløst tilsættes alle de andre ingredienser, og rør det sammen.
Lad dejen køre på maskine med dejkrog, ved middel hastighed, i 10-15 min.
Hvis du ikke har en køkkenmaskine, så rør det sammen med en grydeske, eller en håndmixer med dejkroge.
Dejen skal være meget blød.
Lad dejen hæve i køleskabet, i en stor skål der er dækket til med et låg, eller film. Dejen skal hæve koldt natten over, eller i min. 10 timer.
Dag 2:
Tænd ovnen på 230 g. varmluft.
Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir, drys med friske timian kviste, hæld olivenolie over, og riv rigeligt med frisk parmesan på brødet.
Sæt parmesanbrødet i den forvarmet ovn og bag det i 5 min. Efter 5 min. skrues ovnen ned på 215 g. og bag det i 30-35 min. Det skal være lækkert gyldent når det er færdig.
Lad parmesanbrødet er bagt færdig, så lad det køle af på en bage rist. Nyd det lunt eller helt kølet af.