Fremgangsmåde:
20 stk.
Trøffelmasse
Rør kageresterne til krummer, det skal ligne brødkrummer.
Bland hindbærmarmelade, kakao, rom ekstrakt og den revet marcipan i kagekrummerne. Rør det sammen til trøffelmassen samler sig, og bliver ensartet.
Tril trøffelmassen til 5 pølser, på ca. 2½ cm i diameter, og ca. 25 cm lange.
Læg træstammerne i køleskabet i 30 min, så de bliver mere faste.
Overtræks marcipan
Ælt marcipan, flormelis og glukosesirup godt sammen.
Pak det ind i film, og læg det i køleskabet i 30 min. Så er det nemmere at rulle ud, og arbejde med.
Rul marcipanen tyndt ud, og rul det om træstammerne.
Skær hver træstamme ud i 4 stykker.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp træstammernes ender i chokolade.
Lad chokolade størkne i køleskabet.
Opbevar træstammerne i en kagedåse i køleskabet.
Info
Trøffelmassen kan også bruges til romkugler.
Eller du kan bruge denne opskrift på romkugler: Romkugler
En kommentar
Pingback: