kransekagekonfekt. Kransekagekonfekt smager bare rigtig godt, og så er det lidt nemmer end at lave kransekage stykker eller et kransekagetårn, hvor der skal sprøjtes glasur på. Man kan vælge at dyppe hver kransekagekonfekt stykke i chokolade, hvis man har lyst til det. Her hjemme syntes vi at kransekage høre sig til nytårsaften, om det så er som kransekage stykker, kransekagetårn eller som kransekagekonfekt det betyder ikke så meget, det skal bare være der. Jeg har en gang tænkt at det behøvet jeg ikke lave, for det var kun os voksne der syntes det skulle være der. Men så kom min søn som på det tidspunkt var ca. 10 år og sagde det skulle der da være. Der fandt jeg ud af at han nød det lige så meget, som os andre 

Kransekagekonfekt

Kransekagekonfekt smager bare rigtig godt, og så er det lidt nemmer end at lave kransekage stykker eller et kransekagetårn, hvor der skal sprøjtes glasur på.

Man kan vælge at dyppe hver kransekagekonfekt stykke i chokolade, hvis man har lyst til det.

Her hjemme syntes vi at kransekage høre sig til nytårsaften, om det så er som kransekage stykker, kransekagetårn eller som kransekagekonfekt det betyder ikke så meget, det skal bare være der. Jeg har en gang tænkt at det behøvet jeg ikke lave, for det var kun os voksne der syntes det skulle være der. Men så kom min søn som på det tidspunkt var ca. 10 år og sagde det skulle der da være. Der fandt jeg ud af at han nød det lige så meget, som os andre.

 

Ingredienser:

 

500 g. Marcipan

150 g. sukker

65 g. Æggehvider. Det svare til ca. 2 æg

 

Pynt

Mandler, hasselnødder eller nougat

Fremgangsmåde:

30 stk.

 

Tænd ovnen på 220 grader.

Rør marcipan, sukker og æggehvider sammen til en ensartet masse. Kom kransekagemassen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl.

Sprøjt 30 stk. kransekagekonfekt ud på en bageplade, som er belagt med bagepapir. Pynt hver kransekagekonfekt med en mandel eller nød. Vil du have nougat på toppen, så skal du lave en fordybning i midten af kransekagekonfekten, med en finger som er fugtet med lidt vand. Nougat skal først på når kagerne er bagt og kolde.

Stil bagepladen oven på en anden bageplade, så kagerne ikke bliver brændte i bunden. Bag kagerne i midten af den forvarmet ovn, de skal bages i 10 min.

Når kagerne er bagt trækkes bagepapiret med kransekagekonfekten over på en bagerist, lad kagerne køle af i ca. 5 min inden kagerne flyttes over på bageristen og køles helt af.

Hvis du er til nougat på dine kransekagekonfekt, så smelt lidt nougat og fordel en lille smugle på hver kransekagekonfekt, som du har lavet en fordybning i.

Kransekagekonfekten kan holde i 4-5 dage efter de er bagt. Opbevar dem i en bøtte eller kagedåse. De kan også fryses ned, og kan så laves op til 6 måneder før de skal bruges.

 

 

kransekagekonfekt ubagt. Kransekagekonfekt smager bare rigtig godt, og så er det lidt nemmer end at lave kransekage stykker eller et kransekagetårn, hvor der skal sprøjtes glasur på. Man kan vælge at dyppe hver kransekagekonfekt stykke i chokolade, hvis man har lyst til det. Her hjemme syntes vi at kransekage høre sig til nytårsaften, om det så er som kransekage stykker, kransekagetårn eller som kransekagekonfekt det betyder ikke så meget, det skal bare være der. Jeg har en gang tænkt at det behøvet jeg ikke lave, for det var kun os voksne der syntes det skulle være der. Men så kom min søn som på det tidspunkt var ca. 10 år og sagde det skulle der da være. Der fandt jeg ud af at han nød det lige så meget, som os andre.
kransekagekonfekt med pynt. Kransekagekonfekt smager bare rigtig godt, og så er det lidt nemmer end at lave kransekage stykker eller et kransekagetårn, hvor der skal sprøjtes glasur på. Man kan vælge at dyppe hver kransekagekonfekt stykke i chokolade, hvis man har lyst til det. Her hjemme syntes vi at kransekage høre sig til nytårsaften, om det så er som kransekage stykker, kransekagetårn eller som kransekagekonfekt det betyder ikke så meget, det skal bare være der. Jeg har en gang tænkt at det behøvet jeg ikke lave, for det var kun os voksne der syntes det skulle være der. Men så kom min søn som på det tidspunkt var ca. 10 år og sagde det skulle der da være. Der fandt jeg ud af at han nød det lige så meget, som os andre.

Link til mere kransekage

Kransekage

4 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »