Bedstemors bedste vafler.De her vafler er de bedste vafler jeg har fået. Det er dem som min mor lavet, når vi fik vafler der hjemme da jeg var barn. Jeg ved faktisk ikke hvor hun har opskriften fra, men nu deler jeg den her med jer, så i også kan få glæde af den. De er dejlig sprøde og lette og de smager bare super godt. Selve vaflen er ikke sød i sig selv, så kan toppes med det man nu selv lige har lyst til.

Bedstemors bedste vafler

De her vafler er de bedste vafler jeg har fået. Det er dem som min mor lavet, når vi fik vafler der hjemme da jeg var barn. Jeg ved faktisk ikke hvor hun har opskriften fra, men nu deler jeg den her med jer, så i også kan få glæde af den. De er dejlig sprøde og lette og de smager bare super godt. Selve vaflen er ikke sød i sig selv, så kan toppes med det man nu selv lige har lyst til.

Ingredienser:

 

125 g. Smør

4 stk. Æg

2 dl. Piskefløde

250 g. Mel

1 tsk. Sukker

½ tsk. Salt

1 dl. Vand

1 dl. Øl

Fremgangsmåde:

8-10 stk store vafler

 

Smelt smørret og lad det køle af, mens du gør de andre ting klar.

Del æggene så du har æggeblommer og æggehvider hver for sig. Pisk æggehviderne stive.

Pisk piskefløden til en let flødeskum.

Kom mel, sukker salt i en skål, og pisk øl og vand sammen med det. Når det er blandet sammen kommes æggeblommerne i og det piskes sammen, til sidst piskes det smeltet smør i, og det blandet til en ensartet dej.

Med en dejskraber vendes de stiftpisket æggehvider og flødeskummen i dejen, gør det over et par gange.

Lav vaflerne på et varmt vaffeljern.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »