Vi blev ret vilde med Dalgona kaffe i sommers. Der blev ofte nydt et glas i haven, når vi nød det gode vejr. Vi glæder os til at vi igen kan lave denne iskaffe og nyde den i solen.
Jeg tænkte så, at man da også måtte kunne lave det i en varm udgave, så det skulle da prøves. Det smagte faktisk også helt fantastisk, perfekt til at varme sig på, når vejret er lidt koldere. Så her har i min udgave af Dalgona kaffe hot.
Ingredienser:
2 spsk. Instant kaffe
2 spsk. Sukker
2 spsk. Kogene vand
4 dl. Mælk
Evt. Lidt hakket chokolade eller kakaopulver til pynt
Fremgangsmåde:
2 pers.
Kom instant kaffe, sukker og kogene vand i en skål, og pisk det med en håndmixer til det bliver til en lys skum. Det tager 3-5 min
Varm mælken til lige under kogepunktet, og hæld det i 2 glas.
Kom den pisket kaffeskum oven på den varme mælk, og drys evt lidt chokolade eller kakao på som pynt.
Server Dalgona kaffen med en ske. Rør rundt i glasset så mælk og kaffeskum bliver blandet.
En kommentar
Pingback: