Dalgona kaffe hot. Vi blev ret vilde med Dalgona kaffe i sommers. Der blev ofte nydt et glas i haven, når vi nød det gode vejr. Vi glæder os til at vi igen kan lave denne iskaffe og nyde den i solen. Jeg tænkte så, at man da også måtte kunne lave det i en varm udgave, så det skulle da prøves. Det smagte faktisk også helt fantastisk, perfekt til at varme sig på, når vejret er lidt koldere. Så her har i min udgave af Dalgona kaffe hot.

Dalgona kaffe hot

Vi blev ret vilde med Dalgona kaffe i sommers. Der blev ofte nydt et glas i haven, når vi nød det gode vejr. Vi glæder os til at vi igen kan lave denne iskaffe og nyde den i solen.

Jeg tænkte så, at man da også måtte kunne lave det i en varm udgave, så det skulle da prøves. Det smagte faktisk også helt fantastisk, perfekt til at varme sig på, når vejret er lidt koldere. Så her har i min udgave af Dalgona kaffe hot.

Ingredienser:

 

2 spsk. Instant kaffe

2 spsk. Sukker

2 spsk. Kogene vand

4 dl. Mælk

Evt. Lidt hakket chokolade eller kakaopulver til pynt

Fremgangsmåde:

2 pers.

 

Kom instant kaffe, sukker og kogene vand i en skål, og pisk det med en håndmixer til det bliver til en lys skum. Det tager 3-5 min

Varm mælken til lige under kogepunktet, og hæld det i 2 glas.

Kom den pisket kaffeskum oven på den varme mælk, og drys evt lidt chokolade eller kakao på som pynt.

Server Dalgona kaffen med en ske. Rør rundt i glasset så mælk og kaffeskum bliver blandet.

 

Link til iskaffe

Dalgona kaffe

En kommentar

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »