Det er så nemt at lave sin egen honningristet mysli, og så smager det bare så lækkert. Når det skal være lidt ekstra lækkert, så hakker jeg lidt chokolade og vender i den kolde honningristet mysli.
Ingredienser:
200 g. Havregryn
50 g. Solsikkekerner
50 g. Hørfrø
50 g. Græskarkerner
50 g. Sesamfrø
50 g. Rice Krispies
100 g. Mandler
100 g. Honning
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
Komme alle ingredienserne i en skål, og bland det godt rundt, så der kommer honning på det hele.
Kom bagepapir på 2 bageplader, og fordel myslien p de 2 plader.
Kom pladerne i den varme ovn, og rist det i 20 min, ca. halvvejs vendes der lige rundt i myslien.
Når myslien er færdig ristet, køles den helt af, inden den kommes i en beholder.
Hvis man har lyst kan man hakke lidt chokolade, og vende i den honningristet mysli når den er blevet kold.