Cookies med Daim.

Cookies med Daim

Jeg tror ikke det er en hemmelighed at vi elsker cookies hjemme hos os. Denne opskrift på cookies er med Daim, det gør at de har en dejlig smag af chokolade og karamel, og det er så lækkert. Cookies er hurtige at lave, og dejen kan fryses ned i kugler, så det er endnu hurtigere at få nybagte cookies.

Et lille fif når man laver cookies, så kan man bruge en isske til at forme kuglerne, det er hurtigt, og man får nemt den samme størrelse på ens cookies.

Ingredienser:

 

150 g. Smør

125 g. Sukker

125 g. Brun farin

1 Æg

250 g. Mel

1 tsk. Natron

½ tsk. Bagepulver

200 g. Daim

Fremgangsmåde:

16 stk.

 

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Pisk smør, sukker og brun farin til det er lyst og blødt.

Tilsæt ægget og pisk det til det er godt blandet.

Bland Mel, natron og bagepulver sammen og, rør det i smørblandingen. Rør det sammen, til dejen lige begynder at, hænge sammen.

Hak Daim groft, heller lidt for store stykker end for små. Kom den hakket Daim i cookiedejen, det skal kun lige røres sammen, der skal ikke røres for længe i dejen.

Form dejen til 16 kugler, på størrelse med en golfbold. Fordel dem på bageplader med bagepapir. Læg dem ikke for tæt da de flyder ud.

Bag dem i midten af ovnen i 18 min.

Lad den køle af på bagepladen i ca. 5 min, inden de lægges på en rist, hvor de køles helt af.

Opbevares i en kagedåse eller en plast boks.

 

En kommentar

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »