Fremgangsmåde:
32 stk.
Beklæd en form med bagepapir. Formen skal være 27×8 cm. Jeg bruger en rugbrødsform.
Rist hasselnødderne i en forvarmet ovn ved 200 grader i 12 min. Gnid de lune hasselnødder i et viskestykke så hinden falder af.
Skær marcipanen i firkanter på ca. 1×1 cm.
Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad eller i mikroovn.
Når chokoladen er smeltet blandes marcipan, skumfiduser og hasselnødder i. Når det er blandet godt sammen, fordeles det i formen.
Stil Rocky Road massen i køleskabet i ½ time.
Efter den ½ time smeltes nougaten over vandbad eller i mikroovn.
Fordel den smeltet nougat på din Rocky Road. Drys evt. med frysetørret hindbær. Stil den tilbage i køleskabet i 3 timer, eller til næste dag.
Tag den store Rocky Road ud af køleskabet, skør den i 32 stykker.
Hvis de ikke skal spises med det samme, så opbevar dem i en kagedåse, i køleskabet.