Pina colada cookies
Disse pina colada cookies, er nogle rigtig lækker cookies med kokos og ananas. Jeg er selvfølgelig blevet inspireret, af drinken pina colada, derfor den har navnet pina colada cookies. Men jeg vil mene, at selv hvis man ikke er til pina colada, så vil man godt kunne lide disse cookies. Min søn er slet ikke til drinken pina colada, men han er til disse pina colada cookies, og disse blev godkendt af ham.
Jeg håber i har lyst til, at bage disse hurtige skønne pina colada cookies. De er sprøde og seje, men hvis du er til de skal være helt sprøde, så bager du den i et par minutter mere.
Ingredienser:
150 g. Smør
250 g. Sukker
1 Æg
2 tsk. Romaroma
250 g. Mel
1 tsk. Natron
½ tsk. Bagepulver
50 g. Kokosmel
100 g. Tørret ananas
Fremgangsmåde:
18 stk.
Tænd ovnen på175 grader varmluft.
Rør smør og sukker til det er blødt og ensartet.
Tilsæt ægget og romaroma til smørblandingen, rør det til det er godt blandet.
Bland Mel, natron og bagepulver sammen og, rør det i smørblandingen, til dejen lige begynder at, hænge sammen, og er ensartet.
Skær den tørret ananas i små tern.
Tilsæt den udskåret ananas og kokosmel til cookiedejen. Det skal kun lige røres sammen, der skal ikke røres for længe i dejen.
Form dejen til 18 kugler, lidt større end en bordtennisbold. Fordel dem på bageplader med bagepapir. Læg dem ikke for tæt da de flyder ud.
Bag dem i midten af ovnen i 12-15 min. Hold øje med dem, de skal være gylden når de er færdig bagt.
Lad den køle af på bagepladen i ca. 5 min, inden de lægges på en rist, hvor de køles helt af.
Opbevares i en kagedåse eller en plast boks.
Link til flere cookies:
Udskriv eller del opskriften med dine venner:
Du vil måske også synes om:
