Fremgangsmåde:
25 stk.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Pisk smør, sukker og brun farin til det er lyst og blødt.
Tilsæt ægget og pisk det til det er blandet.
Bland Mel, natron og bagepulver sammen og, rør det i smørblandingen. Rør det sammen, til dejen lige begynder at, hænge sammen.
Hak mørk chokolade groft, heller lidt for store stykker end for små. Kom den hakket chokolade i cookiedejen, det skal kun lige røres sammen, der skal ikke røres for længe i dejen. Gem lidt chokolade til senerer,
Form dejen til 25 kugler. Fordel dem på bageplader med bagepapir. Læg dem ikke for tæt da de flyder ud.
Bag dem i midten af ovnen i 12 -14 min.
Når chocolate chip cookies kommer ud af ovnen, lægges der lidt chokolade på kagerne, så det smelter fast.
Lad cookies køle af på bagepladen i ca. 5 min, inden de lægges på en rist, hvor de køles helt af.
Opbevares i en kagedåse eller en plast boks.
En kommentar
Pingback: