chocolate chip cookies. Chocolate chip cookies er altid et hit, og så er det så dejlig nemt at lave. Jeg laver dem med mørk chokolade, men man kan skifte det ud med lys chokolade, hvis man er mere til det. Dejen kan fryses ned i kugler, så det er endnu hurtigere at få nybagte cookies. Et lille fif når man laver cookies, så kan man bruge en isske til at forme kuglerne, det er hurtigt, og man får nemt den samme størrelse på ens cookies.

Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies er altid et hit, og så er det så dejlig nemt at lave. Jeg laver dem med mørk chokolade, men man kan skifte det ud med lys chokolade, hvis man er mere til det.

Dejen kan fryses ned i kugler, så det er endnu hurtigere at få nybagte cookies.

Et lille fif når man laver cookies, så kan man bruge en isske til at forme kuglerne, det er hurtigt, og man får nemt den samme størrelse på ens cookies.

Ingredienser:

 

150 g. Smør

125 g. Sukker

125 g. Brun farin

1 Æg

250 g. Mel

1 tsk. Natron

½ tsk. Bagepulver

200 g. Mørk chokolade

Fremgangsmåde:

25 stk.

 

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Pisk smør, sukker og brun farin til det er lyst og blødt.

Tilsæt ægget og pisk det til det er blandet.

Bland Mel, natron og bagepulver sammen og, rør det i smørblandingen. Rør det sammen, til dejen lige begynder at, hænge sammen.

Hak mørk chokolade groft, heller lidt for store stykker end for små. Kom den hakket chokolade i cookiedejen, det skal kun lige røres sammen, der skal ikke røres for længe i dejen. Gem lidt chokolade til senerer,

Form dejen til 25 kugler. Fordel dem på bageplader med bagepapir. Læg dem ikke for tæt da de flyder ud.

Bag dem i midten af ovnen i 12 -14 min.

Når chocolate chip cookies kommer ud af ovnen, lægges der lidt chokolade på kagerne, så det smelter fast.

Lad cookies køle af på bagepladen i ca. 5 min, inden de lægges på en rist, hvor de køles helt af.

Opbevares i en kagedåse eller en plast boks.

chocolate chip cookies haps.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->