Hindbær cupcakes
Hindbær cupcakes, med friske hindbær og frysetørret hindbær. En dejlig cupcakes, som smager af, sol, sommer og friskebær. Der er ikke noget bedrer end, om sommeren når haven bare giver og giver af friskebær og frugter. Denne hindbær cupcakes tager ikke så lang tid at lave, men de skal lige være helt afkølet, før man pynter med frosting og bær. Så frostingen ikke smelter. Der skal lidt tålmodighed til, når man laver dem. Hvis man ikke har, eller er til hindbær, så kan man skifte de frysetørret hindbær ud med frysetørret jordbær, og pynte dem med friske jordbær, det smager også rigtig dejligt.
Ingredienser:
Cupcakes
220 g. Sukker
80 g. Smør, ved stuetemperatur
2 tsk. Vaniljesukker
2 Æg
2 dl. Mælk
200 g. Mel
3 tsk. Bagepulver
4 spsk. Frysetørret hindbær
Frosting
150 g. Smør, ved stuetemperatur
300g. Flormelis
2 tsk. Vaniljesukker
Lidt rød pastafarve
Pynt
Friske hindbær eller frysetørret hindbær
Fremgangsmåde:
12 stk.
Cupcakes
Tænd ovnen på 170 grader.
Pisk sukker, smør og vaniljesukker lyst og luftigt.
Tilsæt æggene og pisk det godt sammen.
Bland mel og bagepulver sammen, og rør det i dejen. Det skal bare lige være blandet sammen.
Mælken hældes i dejen og det røres sammen.
Til sidst tilsættes de frysetørret hindbær. Når de er blevet blandet i, fordeles dejen i 12 cupcakes forme. Jeg stiller papirs formene i silikone form, så de holder formen.
Bag hindbær cupcakesne i 25-28 min.
Lad dem køle helt af inden der kommes frosting på.
Frosting
Pisk smør, flormelis og vaniljesukker til det bliver lyst og meget luftig. Det skal piskes i 10 min eller mere, ved middel hastighed.
Når det er pisket godt kommes der lidt rød pastafarve i, så det bliver lyst lyserødt.
Kom frostingen i en sprøjtepost med en stjernetyl.
Sprøjt frosting på de afkølet hindbær cupcakes, og pynt med friske hindbær, eller frysetørret hindbær.
De kan laves i forvejen, og stilles i køleskabet, men så skal de lige stå 1 time, inden de skal serveres.
Prøv også disse Citron cupcakes med jordbærfrosting
En kommentar
Pingback: