Fremgangsmåde:
12 stk.
Cupcakes
Tænd ovnen på 170 grader.
Pisk sukker, smør og vaniljesukker lyst og luftigt.
Tilsæt æggene og pisk det godt sammen.
Bland mel og bagepulver sammen, og rør det i dejen. Det skal bare lige være blandet sammen.
Mælken hældes i dejen og det røres sammen.
Til sidst tilsættes de frysetørret hindbær. Når de er blevet blandet i, fordeles dejen i 12 cupcakes forme. Jeg stiller papirs formene i silikone form, så de holder formen.
Bag hindbær cupcakesne i 25-28 min.
Lad dem køle helt af inden der kommes frosting på.
Frosting
Pisk smør, flormelis og vaniljesukker til det bliver lyst og meget luftig. Det skal piskes i 10 min eller mere, ved middel hastighed.
Når det er pisket godt kommes der lidt rød pastafarve i, så det bliver lyst lyserødt.
Kom frostingen i en sprøjtepost med en stjernetyl.
Sprøjt frosting på de afkølet hindbær cupcakes, og pynt med friske hindbær, eller frysetørret hindbær.
De kan laves i forvejen, og stilles i køleskabet, men så skal de lige stå 1 time, inden de skal serveres.
Prøv også disse Citron cupcakes med jordbærfrosting
En kommentar
Pingback: