citron cupcakes

Citron cupcakes med jordbærfrosting

Ingredienser:

 

Cupcakes

220 g. Sukker

80 g. Smør, ved stue temperatur

2 æg

2 Citroner, saft og skal

2 dl. Mælk

180 g. Mel

3 tsk. Bagepulver

 

Jordbærfrosting

150 g. smør, ved stue temperatur

250 g. Flormelis

1 Vaniljestang

100 g. Jordbær, friske eller optøet fra frost

4-6 stk. Friske jordbær til pynt.

Fremgangsmåde:

12 stk.

Cupcakes

Tænd ovnen på 170 grader.

Riv skallen på citronen, og pres saften i en skål.

Pisk sukke og smør lyst og luftigt. Pisk æggene i, sørg for at det er blandet godt sammen. Bland derefter den revet citronskal og saften fra citronen i massen.

Bland mel og bagepulver sammen, og hæld det i massen. Når det er blandet godt sammen, hældes mælken i. Når det er ensartet, fordeles dejen i 12 cupcakes forme.

Bag kagerne i 20-25 min.

Lad dem køle helt af inden de pyntes med frosting.

Jordbærfrosting

Pisk smør, flormelis og vanilje til det er lyst og luftig, ca. 5-10 min. Blend Jordbærrene, og bland det i smør blandingen. Pisk det i kort tid, ca. 1 min. til massen er ensartet.

Put frostingen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Fordel frostingen på cupcakesne, pynt med et stykke jordbær.

 

Prøv også disse sommer cupcakes  Hindbær cupcakes

2 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »