Riv skallen på citronen, og pres saften i en skål.
Pisk sukke og smør lyst og luftigt. Pisk æggene i, sørg for at det er blandet godt sammen. Bland derefter den revet citronskal og saften fra citronen i massen.
Bland mel og bagepulver sammen, og hæld det i massen. Når det er blandet godt sammen, hældes mælken i. Når det er ensartet, fordeles dejen i 12 cupcakes forme.
Bag kagerne i 20-25 min.
Lad dem køle helt af inden de pyntes med frosting.
Jordbærfrosting
Pisk smør, flormelis og vanilje til det er lyst og luftig, ca. 5-10 min. Blend Jordbærrene, og bland det i smør blandingen. Pisk det i kort tid, ca. 1 min. til massen er ensartet.
Put frostingen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Fordel frostingen på cupcakesne, pynt med et stykke jordbær.
2 kommentarer
Pingback:
Pingback: