Makroner smager godt for sig selv, og kan spises som en sprød lækker småkage. Men de er også rigtig gode i forskellige desserter og Sarah Bernhardt kager. Disse sprøde makroner er hurtige og nemme at lave, og de kan holde sig længe, hvis man kan holde sig fra dem.
Ingredienser:
50 g. Mandler med hinde
150 g. Sukker
30-35 g. Æggehvide, det er fra 1 æg.
Fremgangsmåde:
25 stk.
Tænd ovnen på 135 grader varmluft.
Hak mandlerne fint i en mini hakker, det skal være som mandelmel.
Kom sukker, æggehvider og de finthakket mandler i en skål, og rør det sammen til det er ensartet.
Kom makronmassen i en sprøjtepose, og sæt små makron klatter på en bageplade med bagepapir, du kan også bruge 2 teskeer til, at sætte makronerne på bagepladen. Der skal være god plads mellem makronerne, da de flyder meget ud, jeg bruger selv 2 plader.
Bag makronerne i 20-25 min i den forvarmet ovn.
Når makronerne er bagt trækkes bagepapiret hen på en bagerist, hvor de køler af på bagepapiret. Når de er kolde tages de sprøde makroner forsigtigt af bagepapiret.