Fremgangsmåde:
12 pers.
Vaniljekransebund
Beklæd en springform på 24 cm i diameter med bagepapir i bunden og kageplast rundt i siden.
Knus vaniljekransene til krummer, gør det i en foodprocessor eller i en pose hvor du banker dem med en kagerulle. Når de er knust kommes de i en skål.
Smelt smørret og hæld det over de knuste vaniljekranse, og bland det godt sammen. Hæld det over i formen, og fordel det jævnt. Stil den i køleskabet i 30 min.
Mælkechokolade ganache
Hak mælkechokoladen fint og kom det i en skål.
Kog piskefløden op og hæld den over den hakket mælkechokolade, lad det stå i 5 min. Efter de 5 min røres der stille og roligt rundet i skålen med en dejskraber, til det er helt ensartet.
Hæld mælkechokolade ganachen oven på den afkølet vaniljekransebund, og stil kagen i køleskabet i minimum 8 timer eller til næstedag.
Pynt
Befri forsigtig kagen fra formen og kageplasten.
Pynt kagen med friskebær og evt chokoladekugler.
Nyd den som den er, eller med en god vaniljeis til.
En kommentar
Pingback: