banan-peanut putter cup. Jeg tror ikke jeg er den eneste der oplever at købe bananer, og når så de bliver lidt brune i skralden, så vil familien ikke spise dem. En rigtig god måde at bruge de modne bananer på er at bage med dem, da de har en naturlig sødme. Jeg har lavet disse banan-peanut butter cup, som ikke er tilsat sukker eller fedtstof. Jeg bruger dem som en sød snack til madpakken, om eftermiddagen eller aften når den søde tand melder sin ankomst.

Banan-peanut butter cup

Jeg tror ikke jeg er den eneste, der oplever at købe bananer, og når så de bliver lidt brune i skrællen, så vil familien ikke spise dem. En rigtig god måde at bruge de modne bananer på er, at bage med dem, da de har en naturlig sødme. Jeg har lavet disse banan-peanut butter cup, som ikke er tilsat sukker eller fedtstof. Jeg bruger dem som en sød snack til madpakken, om eftermiddagen eller aftenen når den søde tand melder sin ankomst.

Ingredienser:

 

260 g. modne bananer. (ca. 2 bananer)

4 spsk. Peanut butter

1 stk. Æg

60 g. Havregryn

1 tsk. Bagepulver

75 g. Mørk chokolade

Fremgangsmåde:

10 stk.

 

Tænd ovnen på 200 grader.

Hak den mørke chokolade groft, og stil den til side.

Put bananer, peanut butter, æg, havregryn og bagepulver i en blender, og blend det til en ensartet dej. Du kan også bruge en stavblender.

Vend den groft hakket mørke chokolade i dejen.

Smør 10 muffens forme let med en smagsneutral olie, Jeg bruger selv en muffens form af silikone. Fordel dejen i de 10 forme.

Bag banan-peanut butter cup midt i ovnen i 25 min.

Lad kagerne køle af i formene.

Spis dem lune eller helt afkølet. Opbevares i en pose eller plastbøtte.

De kan fryses ned og tages op efter behov, hvis man ikke får spist dem alle.

banan-peanut butter cup skåret. Jeg tror ikke jeg er den eneste der oplever at købe bananer, og når så de bliver lidt brune i skralden, så vil familien ikke spise dem. En rigtig god måde at bruge de modne bananer på er at bage med dem, da de har en naturlig sødme. Jeg har lavet disse banan-peanut butter cup, som ikke er tilsat sukker eller fedtstof. Jeg bruger dem som en sød snack til madpakken, om eftermiddagen eller aften når den søde tand melder sin ankomst.

2 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »