Fremgangsmåde:
10 stk.
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak den mørke chokolade groft, og stil den til side.
Put bananer, peanut butter, æg, havregryn og bagepulver i en blender, og blend det til en ensartet dej. Du kan også bruge en stavblender.
Vend den groft hakket mørke chokolade i dejen.
Smør 10 muffens forme let med en smagsneutral olie, Jeg bruger selv en muffens form af silikone. Fordel dejen i de 10 forme.
Bag banan-peanut butter cup midt i ovnen i 25 min.
Lad kagerne køle af i formene.
Spis dem lune eller helt afkølet. Opbevares i en pose eller plastbøtte.
De kan fryses ned og tages op efter behov, hvis man ikke får spist dem alle.
2 kommentarer
Hanne Ishøy Nielsen
De smager fint, jeg skal bare smøre formene bedre, så jeg kan få kagerne hele ud 🙂
Signe Merkelsen
Dejligt du kunne lide dem, men surt de ikke kom hele ud.