Myslibars er en rigtig god snack til madpakkerne. Disse myslibars er lavet med honning, masser af kerner og Rice krispies. Den er dejlig sprød og honningen giver dem en let sødme. Min egen datter er ikke til honning, men hun elsker disse. De holder sig sprøde i flere uger, så man kan godt lave en dobbelt portion med det samme, når nu man er i gang, for de forsvinder hurtigt. Her hjemme spiser vi dem også når vi er lækkersulten og har lyst til noget lækkert.
Ingredienser:
150 g. Honning (fast)
70 g. Rice krispies
50 g. Groft hakket mandler
100 g. havregryn
50 g. Græskarkerner
50 g. Solsikkekerner
50 g. Hørfrø
Evt. Lidt mørk chokolade til pynt og smag
Fremgangsmåde:
20 stk.
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Smelt honningen i en stor gryde, når honningen er smeltet tages gryden af varmen.
Kom alle de andre ingredienser i gryden med den smeltet honning, og vend det godt sammen, så der er honning på det hele.
Kom bagepapir i en form der er 35×23 cm. Fordel myslimassen i formen, og læg et stykke bagepapir på toppen så du kan trykke den forsigtig sammen.
Bag den store myslibars i midten af ovnen i 20 min, til den er let gylden.
Lad myslibaren køle af og skær den ud i de ønsket størrelser.
Du kan evt smelte lidt mørk chokolade og sprøjte eller dyppe dine myslibars i det.
Opbevar myslibars i en kagedåse med bagepapir mellem hver lag, så holder de sig sprøde i flere uger.
Jeg syntes det bliver bedst med fast honning. Fast honning kan jo være meget forskellig i smag. En lys forårs honning er meget mild i smagen. Men prøv med akacie honning hvis du bedst kan li det.
6 kommentarer
Anne-Lise
Hej
Jeg bryder mig ikke ret meget om alm. honning. Kan man bruge akacie honning istedet?
Dbh Anne-Lise
Signe Merkelsen
Jeg syntes det bliver bedst med fast honning. Fast honning kan jo være meget forskellig i smag. En lys forårs honning er meget mild i smagen. Men prøv med akacie honning hvis du bedst kan li det.
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: