Fremgangsmåde:
20 stk.
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Smelt honningen i en stor gryde, når honningen er smeltet tages gryden af varmen.
Kom alle de andre ingredienser i gryden med den smeltet honning, og vend det godt sammen, så der er honning på det hele.
Kom bagepapir i en form der er 35×23 cm. Fordel myslimassen i formen, og læg et stykke bagepapir på toppen så du kan trykke den forsigtig sammen.
Bag den store myslibars i midten af ovnen i 20 min, til den er let gylden.
Lad myslibaren køle af og skær den ud i de ønsket størrelser.
Du kan evt smelte lidt mørk chokolade og sprøjte eller dyppe dine myslibars i det.
Opbevar myslibars i en kagedåse med bagepapir mellem hver lag, så holder de sig sprøde i flere uger.
5 kommentarer
Anne-Lise
Hej
Jeg bryder mig ikke ret meget om alm. honning. Kan man bruge akacie honning istedet?
Dbh Anne-Lise
Signe Merkelsen
Jeg syntes det bliver bedst med fast honning. Fast honning kan jo være meget forskellig i smag. En lys forårs honning er meget mild i smagen. Men prøv med akacie honning hvis du bedst kan li det.
Pingback:
Pingback:
Pingback: