myslibars med honning.Myslibars er en rigtig god snack til madpakkerne. Disse myslibars er lavet med honning, masser af kerner og Rice krispies. Den er dejlig sprød og honningen giver dem en let sødme. Min egen datter er ikke til honning, men hun elsker disse. De holder sig sprøde i flere uger, så man kan godt lave en dobbelt portion med det samme, når nu man er i gang, for de forsvinder hurtigt. Her hjemme spiser vi dem også når vi er lækkersulten og har lyst til noget lækkert.

Myslibars med honning

Myslibars er en rigtig god snack til madpakkerne. Disse myslibars er lavet med honning, masser af kerner og Rice krispies. Den er dejlig sprød og honningen giver dem en let sødme. Min egen datter er ikke til honning, men hun elsker disse. De holder sig sprøde i flere uger, så man kan godt lave en dobbelt portion med det samme, når nu man er i gang, for de forsvinder hurtigt. Her hjemme spiser vi dem også når vi er lækkersulten og har lyst til noget lækkert.

Ingredienser:

 

150 g. Honning (fast)

70 g. Rice krispies

50 g. Groft hakket mandler

100 g. havregryn

50 g. Græskarkerner

50 g. Solsikkekerner

50 g. Hørfrø

Evt. Lidt mørk chokolade til pynt og smag

Fremgangsmåde:

20 stk.

 

Tænd ovnen på 160 grader varmluft.

Smelt honningen i en stor gryde, når honningen er smeltet tages gryden af varmen.

Kom alle de andre ingredienser i gryden med den smeltet honning, og vend det godt sammen, så der er honning på det hele.

Kom bagepapir i en form der er 35×23 cm. Fordel myslimassen i formen, og læg et stykke bagepapir på toppen så du kan trykke den forsigtig sammen.

Bag den store myslibars i midten af ovnen i 20 min, til den er let gylden.

Lad myslibaren køle af og skær den ud i de ønsket størrelser.

Du kan evt smelte lidt mørk chokolade og sprøjte eller dyppe dine myslibars i det.

Opbevar myslibars i en kagedåse med bagepapir mellem hver lag, så holder de sig sprøde i flere uger.

Myslibars inden den er bagt. Myslibars er en rigtig god snack til madpakkerne. Disse myslibars er lavet med honning, masser af kerner og Rice krispies. Den er dejlig sprød og honningen giver dem en let sødme. Min egen datter er ikke til honning, men hun elsker disse. De holder sig sprøde i flere uger, så man kan godt lave en dobbelt portion med det samme, når nu man er i gang, for de forsvinder hurtigt. Her hjemme spiser vi dem også når vi er lækkersulten og har lyst til noget lækkert.
myslibars med og uden chokolade. Myslibars er en rigtig god snack til madpakkerne. Disse myslibars er lavet med honning, masser af kerner og Rice krispies. Den er dejlig sprød og honningen giver dem en let sødme. Min egen datter er ikke til honning, men hun elsker disse. De holder sig sprøde i flere uger, så man kan godt lave en dobbelt portion med det samme, når nu man er i gang, for de forsvinder hurtigt. Her hjemme spiser vi dem også når vi er lækkersulten og har lyst til noget lækkert.

6 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »