Honningristet mysli.Det er så nemt at lave sin egen honningristet mysli, og så smager det bare så lækkert. Når det skal være lidt ekstra lækkert, så hakker jeg lidt chokolade og vender i den kolde honningristet mysli.

Honningristet Mysli

Det er så nemt at lave sin egen honningristet mysli, og så smager det bare så lækkert. Når det skal være lidt ekstra lækkert, så hakker jeg lidt chokolade og vender i den kolde honningristet mysli.

Ingredienser:

 

200 g. Havregryn

50 g. Solsikkekerner

50 g. Hørfrø

50 g. Græskarkerner

50 g. Sesamfrø

50 g. Rice Krispies

100 g. Mandler

100 g. Honning

Fremgangsmåde:

 

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

Komme alle ingredienserne i en skål, og bland det godt rundt, så der kommer honning på det hele.

Kom bagepapir på 2 bageplader, og fordel myslien p de 2 plader.

Kom pladerne i den varme ovn, og rist det i 20 min, ca. halvvejs vendes der lige rundt i myslien.

Når myslien er færdig ristet, køles den helt af, inden den kommes i en beholder.

Hvis man har lyst kan man hakke lidt chokolade, og vende i den honningristet mysli når den er blevet kold.

Honningristet mysli med chokolade. Det er så nemt at lave sin egen honningristet mysli, og så smager det bare så lækkert. Når det skal være lidt ekstra lækkert, så hakker jeg lidt chokolade og vender i den kolde honningristet mysli.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->