Fremgangsmåde:
3 stk. pizzabunde
Dag 1
Kom det kolde vand, oliven olie og gær i en skål, og rør det sammen.
Kom mel og groft salt i væden, og rør det sammen, ælt det i ca. 10 min.
Kom ca en spsk. oliven olie i en ren skål, og vend den færdig æltet dej rundt i det. Dæk skålen til og stil den i køleskabet til næste dag, eller mindst 8 timer.
Dag 2
Sæt en bageplade i ovnen og tænd på 250 grader varmluft. Lad ovnen og bagepladen blive godt varm.
Del dejen i 3, og rul den ud til cirkler. Dejen kan også formes med hænderne, ved forsigtigt at trække i den.
Kom hver pizzabund over på et stykke bagepapir, og kom det ønsket fyld på.
Bag pizzaerne på den varme bageplade i ca. 12 min.
Nyd pizzaerne varme, lige når de kommer fra ovnen.
Den pizza der er på billede er med, kartoffel, pesto, mascarpone ost og parmaskinke.