Fremgangsmåde:
15-20 stykker.
Vand, sukker og smør puttes i en gryde, hvor det koges op, så smørret og sukkeret er smeltet.
Når det koger blandes melet i, mens gryden stadig står på varmen. Tag gryden af varmen og lad den stå i ca. 15 min og køle af.
Tænd ovnen på 200 grader.
Når det er kølet af piskes et æg af gangen i med et piskeris. Der skal piskes godt mellem hver æg, inden det næste æg blandes i.
Fordel dejen i en sprøjtepose med en stor glat tyl. Lav nu den form du ønsker på din kage, kun fantasien sætter grænser.
Bag kagen i 40-45 min. Åben ikke ovnen de første 25 min, dag kagen så falder sammen. Kagen skal være blød inden i når den er færdig.
Lad kagen køle helt af inden den pyntes.
Når kagen er helt kold, pyntes den med glasur og det ønsket slik. Husk ikke at putte for lidt slik på 😉
Kagen skal spises samme dag som den bliver lavet, så er den klart bedst.