Fremgangsmåde:
48 stk.
Hak den mørkechokolade.
Varm piskefløden op i en gryde, når det begynder at koge tages gryden af varmen.
Hæld det hakket chokolade over i den varme fløde, rør stille og rolig rundt i det til chokoladen er smeltet.
Når chokoladen er smeltet, skæres smørret i tern, og blandes i den lune chokolade. Rør rundt til smørret er smeltet.
Når det er blevet en helt ensartet masse tilsættes Baileys, og det blandes sammen så det er helt ensartet.
Hæld den flydende trøffelmasse i et fad på 18×24 cm, fadet skal være forret med bagepapir. Stil fadet i køleskabet til det er helt fast, eller natten over.
Når trøffelmassen er blevet helt fast tages den ud af formen, og den skæres ud i tern på 3×3 cm.
Put kakaopulver i et lille fad eller skål, og vend alle trøflerne i kakao, det skal kun være et tyndt lag.
Opbevar Baileys trøflerne i en bøtte i køleskabet, til de skal spises.