Fremgangsmåde:
24 stk.
Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
Hak den mørke chokolade groft.
Rør smør, sukker og brun sammen til det bliver lyst og blødt. Rør i et par min.
Tilsæt ægget og rør det godt sammen.
Tilsæt mel, natron, bagepulver og stødt ingefær. Rør det godt sammen til en ensartet masse.
Til sidst hældes den groft hakket mørke chokolade i og det røres hurtig sammen.
Del dejen i 24 lige store kugler, og fordel dem på bageplader med bagepapir, der skal være god mellemrum da de flyder ud. Jeg kan have 9 ingefær cookies på mine bageplader uden de flyder sammen.
Bag kagerne i ovnen i 14 min. Hvis du vil have dem helt sprøde, så giv dem et par min. mere. Tag ingefær cookies ud af ovnen, lad dem blive på bagepladen i ca. 5 min inden de flyttes over på en bagerist, hvor de køles helt af.
Hvis de ikke skal spises samme dag, så opbevar dem i en kagedåse.
6 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: