Chokolade cookies
Chokolade cookies er altid et hit. De er hurtige at lave, men forsvinder hurtigt her hjemme. Den ene dag sagde jeg, at jeg lige ville bage nogle cookies, min mand syntes det var lidt sent jeg ville bage. Vores søn kom mig til undsætning og sagde, det er aldrig for sent at bage cookies J Det blev disse chokolade cookies jeg bagte, og de var så dejlige som dessert, efter aftensmaden med en kop kaffe.
Ingredienser:
150 g. Smør
250 g. Sukker
1 Æg
200 g. Mel
3 spsk. Kakao
1 tsk. Natron
½ stk. Bagepulver
1 tsk. Groft salt
150 g. Hvid chokolade. Evt. lidt extra til toppen
Fremgangsmåde:
24 stk.
Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
Hak den hvide chokolade groft.
Rør smør og sukker sammen, til det er blødt, lyst og luftig. Når det er rørt godt sammen, tilsættes ægget, og det røres godt sammen.
Bland mel, kakao, natron, bagepulver og salt sammen i en skål.
Melblandingen røres sammen med smørret, når det er blandet sammen, tilsættes den groft hakket hvide chokolade til cookie dejen.
Tril dejen til kugler, på størrelse som en golfbold. Fordel dem på bageplader med bagepapir, der skal være god afstand mellem cookie kuglerne, da de flyder meget ud.
Tryk evt. nogle stykker hvid chokolade i kuglerne, så vil de ligge på toppen, af dine chokolade cookies når de er færdig.
Bag dine chokolade cookies i 11-12 min. i den forvarmet ovn.
Lad kagerne køle af på pladen i 5 min. inden de flyttes over på en rist, og køles helt af.
Hvis ikke de bliver spist med det samme, så kan de gemmes i en kagedåse, når de er helt kolde.
Info:
Se her for andre opskrifter på cookies.
5 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: