Fremgangsmåde:
12 pers.
Hindbær-lime kagen
Tænd ovnen på 170 g.
Rør smør og sukker lyst og luftig. Når det er rørt godt sammen, tilsættes æggene et af gangen. Der skal røres godt mellem hver æg.
Riv skallen på de 2 limefrugter og pres saften ud af dem. Bland både skal og saft i dejen.
Bland mel og bagepulver sammen, og rør det i dejen. Når det er godt blandet sammen, tilsættes mælken, og det røres sammen til det er en ensartet dej.
Til sidst vendes de friske hindbær i dejen med en dejskraber. Det skal gøres forsigtig. Dejen bliver lidt lyserød, men der må gerne være lyse striber tilbage i dejen.
Læg bagepapir i bunden af en springform, der er 22 cm. i diameter. Smør siderne. Hæld dejen i formen og fordel dejen jævnt.
Bag kagen i midten af ovnen i 50-55 min.
Lad kagen køle helt af inden den får den, hvide chokolade-lime ganache på toppen.
Hvid chokolade-lime ganache
Riv skallen og saften fra limefrugten.
Smelt den hvide chokolade over et vandbad.
Varm piskefløden op, og hæld den i den smeltet hvide chokolade. Rør det sammen til det er ensartet.
Tilsæt lime skal og saft til den hvide chokolade, rør det sammen igen til det er ensartet.
Nu skal den hvide chokolade-lime ganache på den afkølet kage. Kagen skal være i formen, som nu er foret med kageplast.
Når den hvide chokolade-lime ganache er fordelt på kagens top, drysses der frysetørret hindbær på. Der kan evt. også pyntes med små chokoladekugler.
Stil kagen på køl i 4 timer eller længere, den hvide chokolade-lime ganache kan sætte sig.