Fremgangsmåde:
Chokolademassen
Bland alle ingredienserne til chokolademassen i en gryde, og varm det op under piskning.
Lige inden det koger tages gryden af varmen, og lad det står og køler lidt af.
Kagedejen
Tænd ovnen på 175 grader.
Smør, sukker og vaniljesukker piskes lyst og luftig.
Tilsæt et æg af gangen, og pisk mellem hver æg.
Bland mel og bagepulver sammen i en skål.
Tilsæt på skift mel og chokolademassen til smørret, over et par gange.
Hvis du vil have mandler i, så skal de blandes i nu.
Når det er blandet godt sammen, fordeles det i en aflang form 32×10 cm. Som er smurt godt.
Bages i en forvarmet ovn 175 grader i 45 min. Stik evt en spisepind i kagen for at tjekke om der hænger dej ved.
Lad kagen køle af på en bagerist.
https://bagehuset.dk/oldemomseschokoladekage/ – se flere kageopskrifter på https://bagehuset.dk/opskrifter/kager/
Du kan abonnere på nyheder fra bagehuset.dk ved at indtaste din mailadresse nederst på siden. Og du kan også følge bagehuset.dk på https://www.facebook.com/bagehuset/ og https://www.instagram.com/bagehuset
En kommentar
Hanne Ishøy Nielsen
Nu er Oldemomses chokoladekage i ovnen, så jeg kan tage den med til gymnastilafslutning i morgen formiddag 🙂