Friske hindbær og evt. farvet chokolade/sukker kugler.
Fremgangsmåde
16 pers.
Bund
Riv marcipanen groft på et rivejern, bland det med smørret, til det er godt blandet sammen. Tilsæt æggene til marcipanenmassen 1 ad gangen. Bland der efter mælken i. Bland mel og bagepulver sammen og rør det i dejen.
Tag en 30 cm rund form, og læg bagepapir i bunden, smør siderne godt med smør. Fordel dejen i formen. Bag kagen ved 175 grader til den er fast og gylden, ca. 30 min.
Når kagen er færdigbagt, skal den køle helt af, inden Moussen hældes på den.
Mousse
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Bland hindbær og sukker, og blend det med en stavblender.
Kog hindbærpurren i en lille gryde, det skal skal kun lige koge. Tag gryden fra varmen, tryk vandet fra husblassen, og smelt det i den varme hindbærpurre. Lad det køle af, til den er lunken. Bland den græsk yoghurt sammen med den lune hindbærpurren. Pisk fløden til en let skum. Bland forsigtig hindbærpurre og flødeskummen sammen.
Hæld hindbærskummen over den kolde kage, som er i formen, som nu er foret med kageplast.
Stil kagen i køleskabet til dagen efter.
Inden serveringen flernes form og kageplast og pynt kagen.
Hindbærdrøm med marcipanbund er nu klar til servering.