Fremgangsmåde:
20 stk.
Mørdejsbund
Bland mel, flormelis og det kolde smør, som er skåret i tern. Det skal blandes sammen, så det kommer til, at ligne brødkrummer.
Tilsæt ægget til krummerne, og bland det hurtig sammen. Der skal ikke arbejdes for meget med dejen.
Pak dejen ind i film, og læg den i køleskabet i min. 1 time, gerne natten over. Den skal være helt kold, når du skal rulle den ud.
Tænd ovnen på 190 grader.
Rul den kolde dej ud på et meldrysset bord, til 4-5 mm tykkelse og har størrelsen ca. 22×34 cm. Sørg for hele tiden at flytte rundt på dejen, så den ikke sætter sig fast på bordet, eller kagerullen.
Læg dejen over på en bageplade med bagepapir på, og bag bunden i 20 min til den er gylden.
Tag den bagte bund ud af ovnen og lad den køle helt af.
Trøffelmasse
Rør kageresterne til krummer, det skal ligne brødkrummer.
Bland hindbærmarmelade, kakao og rom ekstrakt i kagekrummerne. Rør det sammen til trøffelmassen samler sig, og bliver ensartet.
Rul trøffelmassen ud til en firkant på størrelsen ca. 22×34 cm. den skal passe til mørdejsbunden.
Kom hindbærsyltetøj på den kolde mørdejsbund, og fordel det så hele bunden er dækket.
Kom den udrullet trøffelmasse op læg den på mørdejsbunden.
Glasur
Bland flormelis og vand sammen til en ensartet tyk glasur.
Fordel glasuren ovenpå trøffelmassen, mens glasuren stadig er våd drysses der krymmel på.
Lad glasuren størkne inden kagen skæres ud til de ønsket størrelser studenterbrød.
Opbevar studenterbrødene i køleskabet.