Disse chokolade marengs cookies kan laves på ca. 20 min. Så når lækkersulten melder sig, så er de hurtig klar til at blive spist. De er dejlig sprøde uden på og seje inde i midten. De kan spises som de er, men fungere også rigtig godt til is.
Ingredienser:
225 g. Sukker
225 g. Flormelis
2 tsk. Vaniljesukker
60 g. Kakao
3 stk. Æggehvider
Fremgangsmåde:
12 stk.
Tænd ovnen på 200 grader.
Kom sukker, flormelis, vaniljesukker og kakao i en skål og bland det sammen.
Komme æggehviderne i de tørre ingredienser, og rør det sammen til en ensartet dej.
Kom bagepapir på 2 bageplader og fordel dejen med 2 spiseskeer, der skal være god afstand mellem kagerne, da de flyder meget ud.
Bag en plade af gangen midt i den forvarmet ovn i 12 min.
Tag pladen ud af ovnen, og lad chokolade marengs cookies køle af på pladen, inden de flyttes over på en bage rist.
Nu laver jeg dem igen. Det er ved at blive en sommertradition. Hvert 3. år skal jeg lave chokolade marengs cookies. Denne gang havde jeg ikke sukker nok og ingen flormelis, så jeg fyldte op med brun farin i stedet. Man skal jo eksperimentere, så det ikke bliver trivielt. Hahaha.
5 kommentarer
Pingback:
Hanne Ishøy Nielsen
Jeg har lige taget dem ud af ovnen og de er ret flade, men smagen er nok OK.
Hanne moster
Nu laver jeg dem igen. Det er ved at blive en sommertradition. Hvert 3. år skal jeg lave chokolade marengs cookies. Denne gang havde jeg ikke sukker nok og ingen flormelis, så jeg fyldte op med brun farin i stedet. Man skal jo eksperimentere, så det ikke bliver trivielt. Hahaha.
Signe Merkelsen
Hvor er det dejligt du laver dem igen. Jeg elsker at du eksperimentere. Jeg håber de smagte fantastisk.
Pingback: