Fremgangsmåde:
ca. 1½ l. Færdig is
Skrab kornene ud af vaniljestængerne og bland dem sammen med lidt af sukkeret, så vaniljekornene bliver delt fra hinanden.
Kom vaniljesukkeret, sukker, piskefløde og minimælk i en skål, og rør det godt sammen med en håndmixer.
Kom blandingen i en ismaskine og kør det til det er fast, lidt lige som softice.
Hak chokoladen og smelt den lige inden isen er færdig rørt.
Men isen stædig røres i ismaskinen, kommes den smeltet chokolade i isen i en tynd stråle.
Den færdige is spises med det samme, eller kommes i en bøtte og kommes et par timer i fryseren, så kan den laves til kugler. Den kag sagtes laves flere dage før den skal bruges.
4 kommentarer
Pia
Den lyder godt nok lækker men der skal vel ikke 500 dl piskefløde i
Signe Merkelsen
Nej det har du da helt ret i 😀 det er kun 5 dl. tak for info, jeg har rettet det
Pingback:
Pingback: