Brownie hapser med hvid chokoladeganache Disse brownie hapser med hvid chokoladeganache, er nogle jeg ofte laver når der skal laves lidt lækkert til et kagebord. De er nemme at lave, kan forberedes i god tid, og så ser de vildt fine ud. Brownie hapserne kan fryses ned, og så tages op når de skal bruges. Du kan fryse dem med den hvide chokoladeganache, men jeg syntes den hvide chokoladeganache er lækkerest når den er frisk lavet. Det er en opskrift der er sammensat af to af mine andre opskrifter.

Brownie hapser med hvid chokoladeganache

Disse brownie hapser med hvid chokoladeganache, er nogle jeg ofte laver når der skal laves lidt lækkert til et kagebord. De er nemme at lave, kan forberedes i god tid, og så ser de vildt fine ud.

Brownie hapserne kan fryses ned, og så tages op når de skal bruges. Du kan fryse dem med den hvide chokoladeganache, men jeg syntes den hvide chokoladeganache er lækkerest når den er frisk lavet.

Det er en opskrift der er sammensat af to af mine andre opskrifter.

Ingredienser:

 

 

Brownie hapser

200 g. Smør

200 g. Mørk chokolade, min 55%

350 g. Sukker

½ tsk. Salt

2 tsk. Vaniljesukker

4 Æg

150 g. Mel

 

Hvid chokolade ganache

3 dl. Piskefløde

300 g. Hvid chokolade

 

Pynt

Friske bær

Frisk mynte

Eller hvad du nu har lyst til.

Fremgangsmåde:

70 stk

 

Hvid chokoladeganache

Hak den hvide chokoladen og kom den i en skål.

Kom piskefløden i en gryde og giv den et opkog.

Når fløden koger hældes den over den hvide chokoladen, lad det stå ca. 5 min.

Efter de 5 minutter røres der i fløden, så den hvide chokoladen smelter og det bliver helt ensartet. Når det er smeltet kommes et stykke film på fløden, den skal ligge helt nede på fløden, så der ikke kommer skind på.

Stil den i køleskabet til næste dag, eller minimum 8 timer.

Næste dag piskes fløden til en blød hvid chokolade ganache, pisk ikke for længe så den bliver grynet, men den skal stadig kunne holde formen.

 

Brownie hapser

Tænd ovnen på 180 grader.

Smelt smør og chokolade i en skål over et vandbad.

Når smørret og chokoladen er smeltet, tages skålen fra varmen. Sukker, salt og vaniljesukker blandes i. Rør det godt sammen.

Rør æggene i et af gangen med et piskeris. Sørg for at ægget, er rørt godt ud i dejen, inden det næste æg tilsættes.

Til sidst røres melet i dejen.

Smør en form med bagepapir i bunden. Formen skal være ca. 22×30 cm.

Hæld brownie dejen i formen, og fordel den jævnt.

Bag kagen midt i den forvarme ovn i 22-25 min. alt efter hvor klisteret, du kan lide din brownie.

Lad brownien køle helt af inden den skal spises, og gerne til næste dag.

Skær brownien ud til hapser, jeg skær dem i 3×3 cm. Den er nemmest at skære, når den er køleskabskold.

Kom den pisket hvide chokoladeganachen i en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt det på de helt afkølet brownie hapser.

Pynt brownie hapserne med hindbær og frisk mynte.

Stil brownie hapserne i køleskabet til de skal spises, tag dem gerne ud ½ time før de skal spises.

 

 

Disse brownie hapser med hvid chokoladeganache, er nogle jeg ofte laver når der skal laves lidt lækkert til et kagebord. De er nemme at lave, kan forberedes i god tid, og så ser de vildt fine ud. Brownie hapserne kan fryses ned, og så tages op når de skal bruges. Du kan fryse dem med den hvide chokoladeganache, men jeg syntes den hvide chokoladeganache er lækkerest når den er frisk lavet. Det er en opskrift der er sammensat af to af mine andre opskrifter.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »