Fremgangsmåde:
30 små (petit four) eller 1 stor tærte
Tærtebund
Bland mel, flormelis, kakao og det kolde smør, som er skåret i tern. Det skal blandes sammen, så det kommer til, at ligne brødkrummer.
Tilsæt ægget til krummerne, og bland det hurtig sammen. Der skal ikke arbejdes for meget med dejen.
Pak dejen ind i film, og læg den i køleskabet i min. 1 time. Den skal være helt kold, når du skal rulle den ud.
Tænd ovnen på 200 grader.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 3-4 mm. Tykkelse. Sørg for at dejen hele tiden, kan bevæges rundt, så den ikke sætter sig fast på bordet.
Skær dejen i mindre stykker, så du kan komme det i de små smurte tærteforme, fordel forsigtig dejen, så den kommer helt ud til kanten. Skær kanten til så, den bliver pæn hele vejen rundt.
Stil formene i køleskabet, når tærtedejen er kommet i. Lad dem stå i ca 30 min.
Tænd ovnen på 200 grader.
Bag tærtebundene i 12 min.
Lad tærtebunden køle helt af inden, fyldet kommes i.
Fyld
Når tærtebundene er kolde kommes de salte peanuts i, gem evt lidt til at pynte med.
Oven på de salte peanuts kommes dulce de leche, det skal ikke gå helt op til tærtens kant, da der også skal være plads til chokolade.
Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad.
Kom lidt smeltet chokolade oven på tærterne, så der lukkes helt til ned til dulce de leche. Pynt evt med lidt hakket peanuts.
Stil Snickers tærterne i køleskabet til chokoladen har sat sig.