Kokostoppe er en nem og hurtig kage. Det tager ikke meget mere end 20 min at lave dem, til de er ude af ovnen. Så skal man jo bare vente toldmodig på at de køler af, så man kan komme chokolade på. Hvis ikke man kan vente på de bliver kolde, så er de også gode lune og uden chokolade.

Kokostoppe

Kokostoppe er en nem og hurtig kage. Det tager ikke meget mere end 20 min at lave dem, til de er ude af ovnen. Så skal man jo bare vente toldmodig på at de køler af, så man kan komme chokolade på. Hvis ikke man kan vente på de bliver kolde, så er de også gode lune og uden chokolade.

Ingredienser:

1 dåse kondenseret mælk

400 g. kokosmel

2 tsk. Vaniljesukker

100 g. Mørk chokolade

Fremgangsmåde:

20 stk.

Tænd ovnen på 200 grader.

Kom kondenseret mælk, kokosmel og vaniljesukker i en skål, og bland det godt sammen.

Kom bagepapir på en bageplade.

Med 2 spiseskeer formes der 20 kokostoppe, som sættes på bagepladen. Jeg bruger selv en isske til at forme kokostoppene.

Sæt kokostoppene i ovnen, og bag dem i 12 min til de er gylden.

Tag kokostoppene ud af ovnen, og lad dem køle af i 5 min på pladen.

Flyt dem derefter over på en bagerist, og lad dem køle helt af.

Smelt chokoladen over vandbad.

Dyp bunden af hver kokostop i chokoladen og sæt dem på et stykke bagepapir, og lad chokoladen størkne.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »