Fremgangsmåde:
18-20 stk
Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
Hak de salte mandler groft.
Bland sukker, mel, kakao, salt, natron og bagepulver i en skål.
Hak den mørke chokolade groft og kom den i en gryde med smørret, og smelt det ved middel varme, husk at rør i det så det ikke brander på. Det skal ikke op og koge.
Når smørret og chokoladen er smeltet piskes/røres ægget ud i det til det er ensartet.
Hæld chokoladesmørret over i de tørre ingredienser og rør det godt sammen. Når det er rørt sammen og ensartet, kommes de hakket mandler i, og det blandes sammen.
Form brownie cookie dejen til kugler på størrelse med en golfbold. Fordel dem på bageplader med bagepapir. Husk der skal være afstand mellem cookie kuglerne, da de flyder ud.
Bag brownie cookies i den forvarmet ovn i 12 min. Når de er bagt så lad dem stå i ca. 5 min på pladen, inden de rykkes hen på en bagerist for at køle helt af.
4 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: