Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 130 grader alm. Ovn
Kom den kondenseret mælk og kakaopulver i en skål, bland det sammen til det er ensartet.
Når det er blandet sammen kommes de poppet quinoa i og det blandes sammen.
Kom quinoamassen på et stykke bagepapir, læg et stykke bagepapir ovenpå, og rul det ud til 1½-2 cm tykkelse.
Kom den udrullet poppet quinoaplade over på en bageplade, bag den i 35-40 min midt i ovnen. Den skal være sprød i siderne, men ikke på midten.
Lad den køle af på bagepapiret på en bagerist.
Når den er næsten helt kølet af, skæres den ud til aflange poppet quinoabars. Jeg syntes det er nemmest, at skære dem ud med en brødkniv med takker.
Lad dem køle helt af inden de kommes i en bøtte.
Hvis de ikke er helt sprøde, når de er kølet helt af, så kan man komme de poppet guinoabars i en varm ovn i et par min.
2 kommentarer
Mette
Skal den bage med bagepapir oven på?
Signe Merkelsen
Nej det skal den ikke. Det er kun når du ruller det ud