Fremgangsmåde:
20 stk.
Trøffelmasse
Rør kageresterne til krummer, det skal ligne brødkrummer.
Bland hindbærmarmelade, kakao og rom ekstrakt i kagekrummerne. Rør det sammen til trøffelmassen samler sig, og bliver ensartet.
Tril trøffelmassen til 20 romkugler, på str. med en golfbold.
Læg romkuglerne i køleskabet i 30 min, så de bliver mere faste, og nemmer at arbejde med.
Pynt
Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
Hæld den ønsket krymmel i en skål.
Tag lidt smeltet chokolade i håndfladen, og tril en romkugle rund, så der kommer chokolade over det hele. (jeg har handsker på når jeg gør det, for det griser) Når der er chokolade på romkuglen trilles den i krymmel. Gentag med alle romkuglerne.
Opbevar romkuglerne i en kagedåse i køleskabet.
Info
Trøffelmassen kan også bruges til træstammer.
Eller du kan bruge denne opskrift på træstammer: Træstammer
En kommentar
Pingback: