Fremgangsmåde:
16 stk.
Tænd ovnen på 180 grader.
Smelt smør og gold chokolade i en skål over et vandbad.
Når smørret og chokoladen er smeltet, tages skålen fra varmen. Sukker, salt og vaniljesukker blandes i. Rør det godt sammen.
Rør æggene i et af gangen med et piskeris. Sørg for at ægget, er rørt godt ud i dejen, inden det næste æg tilsættes.
Tilsæt melet til dejen, og rør det godt sammen.
Kom de hele hasselnødder i dejen, og bland det sammen. Jeg bruger afskallet hasselnødder, da jeg syntes det giver en rigtig god smag. Men man kan sagtens bruge hasselnødder med hinden på.
Smør en form med bagepapir i bunden. Formen skal være ca. 22×30 cm.
Hæld gold brownie dejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag kagen midt i den forvarme ovn i 22-25 min. alt efter hvor klisteret, du kan lide din brownie.
Lad brownien køle helt af inden den skal spises, og gerne i køleskabet til næste dag.