Fremgangsmåde:
16 stk.
Tænd ovnen på 180 grader.
Smelt smør og chokolade i en skål over et vandbad.
Når smørret og chokoladen er smeltet, tages skålen fra varmen. Sukker, salt og vaniljesukker blandes i. Rør det godt sammen.
Rør æggene i et af gangen med et piskeris. Sørg for at ægget, er rørt godt ud i dejen, inden det næste æg tilsættes.
Til sidst røres melet i dejen.
Smør en form med bagepapir i bunden. Formen skal være ca. 22×30 cm.
Hæld brownie dejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag kagen midt i den forvarme ovn i 22-25 min. alt efter hvor klisteret, du kan lide din brownie.
Lad brownien køle helt af inden den skal spises, og gerne til næste dag.
Tips:
Drys evt. et tyndt lag flormelis over inden den bliver serveret.
Den er rigtig lækker som dessert med is og friskebær.
5 kommentarer
Charlotte Darling
Jeg skal bage til 30 studenter, og tænker bradepande?
Signe Merkelsen
Jeg ville lave dobbelt potion til en bradepande, og det vil være nok til 30 vil jeg mene
Charlotte Darling
Tusinde tak for hurtigt svar 🙂
Signe Merkelsen
Det var så lidt
Pingback: