Disse Hvide chokoladetrøffel kugler smager helt fantastisk. De er ikke særlig svære at lave, eller tager lang tid. Så når lækkersulten melder sig, så er det bare at komme i gang med at lave disse.
Jeg har så mange ideer til smage, man kan tilsætte til disse hvide chokoladetrøffel kugler, og det vil blive en helt ny oplevelse. Jeg skal helt sikkert prøve at lave dem med chili.
Ingredienser:
1 ds. Kondenseretmælk
20 g. Smør
100 g. Hvid chokolade
1 tsk. Vaniljesukker
Pynt
Hakket nødder
Krymmel
Kokos
Fremgangsmåde:
30 stk.
Kom kondenseretmælk, vaniljesukker, smør og Hvid chokolade i en gryde, varm det op ved middel varme. Rør i det hele tiden.
Smør og chokolade skal smelte, det skal begynde at tykne, det skal blive som en kage creme.
Hæld det over i en skål, som er smurt med en smags neutral olie. Dæk chokoladetrøffelmassen til med husholdning film der ligges helt ned på massen.
Stil chokoladetrøffelmassen i køleskabet til den er helt kold, jeg lader den stå i et par timer, men den kan også stå til næste dag.
Når chokoladetrøffelmassen er kold trilles den til 30 kugler, som vendes rundt i den ønsket pynt. Jeg har brugt kokosmel, og hakket pistacienødder.
Opbevar de hvide chokoladetrøffel kuglerne i en kagebøtte i køleskabet. De kan holde 1-2 uger.